0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 29 |
Thumbs Up |
Ok értem én. De tán e sorok olvasása árnyaltabbá teszi a C vitamin felszívódását, idézet a fentebb belinkelt cikkből:
"A C-vitamin felszívódásában segíthetenek az ún. bioflavonoidok, ezért a leghatásosabbak a természetes alapanyagokból készült C-vitamin termékek.
A C-vitamin és a vas is segíthetik egymás felszívódását és hasznosulását a szervezetben."
Thumbs Up |
http://www.solvent.hu/webset32.cgi?S...4@@291009746#8
Innen lehet venni, bár nyár óta ők is emelték az árát.![]()
Közeleg a tél!
Thumbs Up |
Én bioboltban vettem legutóbb fél kilót..ha jól emlékszem 870 ft volt. Szóval azért lehet még kapni
Egyik se patika.![]()
Thumbs Up |
Elírtak legalább egy nagyságrendet. A mi genetikánk egyelőre nem mond semmit, legfeljebb találgatunk. Egyébként én meg dohányzom, időnként iszom is valamit és én is egészséges vagyok, mindenem jól működik, legfeljebb kissé alacsony a vérnyomásom. Több, mint 30 éve nem voltam beteg. Akkor volt egy tüszős mandula gyulladásom, ill. 8 éve egy balesetben 2 helyen eltört a vállam, de ez 2 hét múlva derült ki, mert diagnosztizáltam és kevésbé tartottam veszélyesnek annál, mint az esetleges orvosi beavatkozást. (Kötelező orvosi vizsgálatra kellett mennem, kiszúrták.) Magától gyógyult. Gyógyszert azóta sem szedek, legfeljebb évente, vagy 2 évente (évjárattól függően) egyszer egy aszpirin-c-t másnaposság kezelésére. Olyankor fáj a fejem és tennem kell valamit. (Ezt nehezen viselem, ezért mindent megteszek a megelőzésére.)